Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


A kerek kő
3

A kerek kő

A Sanyi, Én és a Gyerekek Produkció előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 7. vasárnap, 10:30

A szegény halász halak helyett csak egy nagy kerek követ visz haza éhes családjának. Mégis, vagyis épp ezért aztán minden jóra fordul, a végére még kapzsi bátyjával is békét köt. Interaktív mese, magyar népdalokkal, fakanál bábokkal, ritmusjátékokkal, tánccal, nevetéssel óvodásoknak és kisiskolásoknak.

Játsszák: Nyáry Bernadett, Tűzkő Sándor

--

A játékidő 45 perc.

4 éves kortól ajánlott. 

Online bankkártyával, illetve OTP és MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja jegyét.

Ajánlatunk


Cseh Tamás kultusza az utóbbi években kissé háttérbe szorította alkotótársa, Bereményi Géza szerepét. Páratlan élményt ígérő, rendhagyó estünk azt kívánja bebizonyítani az elsőrangú író előadásában, hogy a zseniális dalszövegek költészetként, önálló szépirodalmi művekként is megállják a helyüket.

Európa egyik legfényesebb múltú (1781-ben alapított) szimfonikus együttese, a Lipcsei Gewandhaus Zenekara – amelynek történetét olyan nevek fémjelzik, mint Mendelssohn, Furtwängler, Walter – eddig háromszor lépett fel a Müpában: 2012-ben Riccardo Chailly, 2017-ben Herbert Blomstedt, 2022-ben pedig a jelenlegi zeneigazgató, Andris Nelsons vezényletével.

Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

Ajánló


André Rieu 2025. november 28-án visszatér Budapestre, hogy lenyűgözze közönségét egy látványos új show-val az MVM Dome-ban. A világhírű "keringő…

A magyar közönség régi kedvence, a világhírű francia orgonaművész, Olivier Latry és szintén orgonista felesége, a koreai születésű Shin-Young Lee…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!