Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


A zene/teljes/története - Danubia Zenekar

A zene/teljes/története - Danubia Zenekar

Lehetetlen, őrült ugyanakkor rendkívül szórakoztató vállalkozásra adtuk a fejünket: megkértünk három kiváló szerzőt, foglalják össze nekünk egy koncertműsorban a zenetörténetet. Már úgy az egészet, az őskori furulyáktól Madonnáig és tovább.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 19:30

Amire számítani lehet: ismerős dallamok farsangi kavalkádja a szerzők saját rendszerébe helyezve, középkori enciklopédia, melyben a gyomorrontást elűző kotyvalék a szentkép és a pajkos novella közt kap helyet, összegzés és játék, humor és szépség őrült körforgása. Aki szereti a kalandokat és negyvenezer év zenéit szeretné egy estén meghallgatni, annak kihagyhatatlan alkalom ez a koncert.

Műsor
Vajda Gergely - Új mű - A kezdetektől Bach-ig
Varga Judit - Új mű - HAydn-tól R. STrauss-ig
Dargay Marcell - Új mű - Bartók, Stravinsky-tól napjainkig a popzenével együttvezényel: Vajda Gergely
Beavató

Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus a zeneakadémiai koncertek előtt az esti programhoz kapcsolódóan informatív, ugyanakkor szórakoztató előadásokat tart, amelyek megmutatják a művek közötti összefüggéseket, az aznapi koncert műsor-összeállításának szempontjait. A 17.45-kor kezdődő előadások aznapi koncertjeggyel látogathatók.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya: Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében lévő halastavakra

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!