Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Balog József zongorakoncertje / BARTÓK TAVASZ 2024

Balog József zongorakoncertje / BARTÓK TAVASZ 2024

Szabó: Complete Solo Piano Works – lemezbemutató koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 19:30

 Az erdélyi származású Szabó Csaba (1936–2003) sokoldalú, a legkülönbözőbb műfajokban alkotó zeneszerző volt. Szólózongora-darabjai 1955 és 1981 között születtek. Balog József a közelmúltban rögzítette lemezre a zeneszerző valamennyi zongoradarabját, így immár közvetlenül is megfigyelhető, hogy a zeneszerzői életmű e szelete mind formai és technikai, mind pedig tartalmi szempontból mennyire gazdag, s hogy az évtizedek során a stílus milyen sokrétű átalakuláson esett át. Első zongoraművei ifjúkori kompozíciók, amelyekben – a zongorára komponálás örömén túl – felfedezhetjük a zeneszerző legfontosabb inspirációs forrásait. A népzenei kutatások hatásaként zenei nyelve is átalakult, az 1970-es évek termése valóságos avantgárd fordulatként hat. Szabó 1987-ben költözött Magyarországra, haláláig a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola tanára volt.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Kecskemétre!

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Ajánló


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Egerbe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!