Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Blahalouisiana koncert

Blahalouisiana koncert

2020. augusztus 22-én a Blahalouisiana immáron friss Artisjus-díjasként harmadik nagylemezének dalait is bemutatja a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Minden rendben című albumuk felvétele tavaly április 28. és május 6. között zajlott Prágában a legendás Sono Records stúdióban, amelyről így számoltak be:„producere ezúttal is Ligeti Gyuri volt, a hangmérnök pedig Milan Cimfe, aki többek között David Bowie, a Living Colour, és Nazareth…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 22. szombat, 20:00

A Blahalouisiana a hazai modern pop-beat-rock egyik legjelentősebb fiatal zenekara. A már-már ikonná vált Schoblocher Barbara egyedi hangját számos rádiós slágerből (The wanderer, Ahol összeér, Első Reggelen, Túl távol elég közel, Ha élni felejtek) ismerhetjük. A zenekar évek óta teltházas klubkoncerteket ad Budapesten és vidéken, ugyanakkor jelen van az összes hazai nagy fesztiválon. 2016-ban elnyerték a ‘Magyar fesztiválok felfedezettje’ díjat és ugyanebben az évben debütált az addigi munkásságukat összefoglaló első albumuk „Blahalouisiana” címmel.

2017 őszén jelent meg második albumuk, az ‘Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi’, melyet szintén teltház előtt mutattak be. Időközben határon kívülre is elvitték műsorukat, megfordultak Erdélyben, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Észtországban a Tallin Music Week-en, illetve Hollandiában több alkalommal is, majd 2018 októberében egy 6 állomásos oroszországi turnén vettek részt.

2020. augusztus 22-én a Blahalouisiana immáron friss Artisjus-díjasként harmadik nagylemezének dalait is bemutatja a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Minden rendben című albumuk felvétele tavaly április 28. és május 6. között zajlott Prágában a legendás Sono Records stúdióban, amelyről így számoltak be:„producere ezúttal is Ligeti Gyuri volt, a hangmérnök pedig Milan Cimfe, aki többek között David Bowie, a Living Colour, és Nazareth albumain dolgozott. A lemez mastereléséért Pavel Karlík volt a felelős, aki szintén dolgozott Bowie-val, Joss Stone-nal, a Linkin Parkkal és Philip Glass-szel is. A zenekar a felvétel során nem használt számítógépet, full analóg módszerrel vettük fel és masterelődik is a lemez.” (recorder)

A városmajori koncerten régebbi és ritkábban játszott dalok is elhangzanak majd. A Blahalouisiana slágereit ezúttal szimfonikus hangszerelésben hallhatjuk, a Heureka Pop Orchestra kíséretével.

A Heureka Pop Orchestra olyan kiváló művészekből áll, akik Magyarország legnívósabb szimfonikus zenekaraiban (pl. Budafoki Dohnányi Zenekar, Nemzeti Filharmonikusok, Óbudai Danubia Zenekar vagy Budapest Jazz Orchestra) is játszanak. Megalakulásuk óta több popzenei formációt segítettek hozzá a zenekarok saját dalainak monumentális és minőségi szimfonikus megszólalásához.

A maisntream pop zenekarokkal (Brains, Honeybeast, Wellhello, Magashegyi Underground, Margaret Island, Blahalouisiana) való eredményes együttmükődés bizonyítéka az utóbbi két év számos nagysikerű szimfonikus koncertje, melyek mindegyike teljesen egyedülálló zenei élményben részesítette a közönséget.

A kifejezetten popzenekarok kíséretére alakult formáció vezetője Lombos Pál.

Zenei vezető: Lombos Pál

Vezényel: Philipp György

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

zenés átirat két részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!