Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Brahms, Beethoven - Viva la Winds

Brahms, Beethoven - Viva la Winds

Brahms, Beethoven - Viva la Winds
A fúvós hangszerek kerülnek előtérbe a Fesztivál Akadémia július 19-ei koncertjén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 19. péntek, 19:00

Beethoven bécsi karrierjében is igazi mérföldkő volt az Esz-dúr szeptett, együtt mutatta be az első szimfóniával és az első zongoraversennyel 1800-ban egy császári megrendelésre szervezett nyilvános koncerten. Ezúttal a Zeneakadémia Solti termében csendül fel a mű a fesztiválalapító-művészeti vezetők, Kelemen Barnabás (hegedű) és Kokas Katalin (brácsa), valamint zenésztársaik, Kokas Dóra (cselló) , Fejérvári Zsolt (nagybőgő), Matthew Hunt (klarinét), Bankócs Tamás (fagott) és José Vincente Castello (kürt) előadásában. A koncert második felében Brahms Kürt triója hangzik – amelyet a szerző 1865-ben, édesanyjának halálára írt – Tatiana Samouil (hegedű), José Vincente Castello (kürt) és Maria Meerivich (zongora) előadásában.

Mozart: e-moll szonáta Kelemen Barnabás (hegedű), Gloria Campaner (zongora)
Brahms: Kürt trió Tatiana Samouil (hegedű), Jose Vicente Castello (kürt) Maria Meerovich (zongora)
Beethoven Esz-dúr szeptett, op. 20
Kelemen Barnabás (hegedű) Razvan Popovici (brácsa), Kokas Dóra (cselló), Puporka Jenő (nagybőgő), Matthew Hunt (klarinét), Benkócs Tamás (fagott), Jose Vicente Castello (kürt)

Ajánlatunk


Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Ajánló


A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg!…

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!