Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


ELEVEN-SÉG - Országos Playback-színházi Találkozó / SZOMBAT

ELEVEN-SÉG - Országos Playback-színházi Találkozó / SZOMBAT

A 11. Országos Playback-színházi Találkozó alkalmából a közönség számára is nyitottak a péntek esti, és szombat esti előadások.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 6. szombat, 16:30

A 11. Országos Playback-színházi Találkozó alkalmából a közönség számára is nyitottak a péntek esti, és szombat esti előadások.

Szombaton az Ad Hoc Társulat, Még 1 mesét illetve a PlayJam előadása látható, a MODEM belső kertjében.

Program:

16.30: Ad Hoc Társulat 

Az Ad Hoc Társulat előadása egy rögtönzött örömzenélés lesz. A társulat olyan playback színészekből áll, akik épp nem játszanak máshol, vagy játszanak, de ki szeretnék próbálni, hogy hogyan tudnak egy másik csapattal, esetleg egy másik szerepkörben kapcsolódni.

18.00: Még 1 Mesét

A Még 1 Mesét Akciócsoport 2009-ban alakult, egyszeri "akciónak" szánt előadásra álltak össze pszichodrámások, kezdő playbackesek. Azóta már számos előadás és rendezvény áll mögöttük. Mindig keresik a történet mélységét sajá hitvallásuk szerint.

19.30: PlayJam

PlayJam: színházi jammelés playback technikákkal, cserélődő színészekkel.

Szerettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A belépő mindhárom előadásra érvényes!

 

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

 

Ajánlatunk


Nem ritka, hogy a sokoldalúság igézetében a nagy operaházak hangszeres művészei szimfonikus zenekart is alapítanak. Ezt tették Claudio Abbado ösztönzése nyomán 1982-ben a milánói Scala muzsikusai.

zenés party két részben

Húszéves története során a Müpa háromszor is vendégül látta a historikus régizenejáték nagy alakját, Jordi Savallt. A katalán gambaművész és karmester első fellépésének éppen 2005-ben, a megnyitás évében lehetett tanúja a közönség.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!