Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Erzsébetváros éptészeti kincsei - Szunyogh Szabolcs előadása a Csányi5 udvarában

Erzsébetváros éptészeti kincsei - Szunyogh Szabolcs előadása a Csányi5 udvarában

A hely kétségtelenül nem középkori, mert a középkorban a magyar zsidók nem Pesten, hanem Budán laktak..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 18:00

Budapest Erzsébetváros nevű negyede viszont él. Itt valóban vannak zsidó intézmények, színház, művelődési ház, zsinagógák, boltok és szerkesztőségek. A hely kétségtelenül nem középkori, mert a középkorban a magyar zsidók nem Pesten, hanem Budán laktak. A török háborúk elpusztították a magyarországi zsidóságot - pontosabban a keresztény felszabadító háború pusztította el őket. Az építészeti emlékek Pesten újkoriak. Újkoriak, viszont meseszépek.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!