Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Faust

Faust

-marionett játék-  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. szombat, 16:00

Johannes Doktor Faust,
avagy borzadályos komédia ördögökkel
A Magamura Alkotóműhely vendégelőadása
-marionett játék-

Előadásunk különleges, ifjúsági és felnőtt közönségnek szóló bábszínházi produkció. A klasszikus középkori moralitásjátéknak olyan változata, amely a 19.századbeli cseh népi vásári marionettjáték és a családi bábszínházak kukucskaszínpadi hagyományát idézi meg, természetesen kortárs vizuális és zenei köntösbe öltöztetve.

Johannes Faust, a nagyravágyó mágus híres története a mindenkori ember keserves sorsát járja körbe, mikor is azon útján, melyen céljait igyekszik elérni, saját képességeinek határaiba ütközik. Inkább az ördöghöz fordul segítségért, és a szolgálatát a saját testével és lelkével fizeti meg, minthogy lemondjon az ambícióiról, és a már elért sikerekkel megelégedjen.

A pompás kiállítású díszletek és bábok, az élőzenei kíséret, az izgalmas témafelvetés és az előadók páratlan személyisége különleges élményt ígér minden nézőnek, leszámolva azzal a tévhittel is, hogy a bábszínház műfaja kizárólag gyerekeknek szól.

Díszlet, bábok: Boráros Szilárd
Dramaturgia, szövegkönyv: Boráros Milada
Zene: Takács Dániel, Pilári Áron
Rendezés: Boráros Szilárd, Boráros Milada
Játsszák: Boráros Milada, Boráros Szilárd és Pilári Áron

Időtartam: 75 perc
Az előadás 12 éves kortól ajánlott

 

Ajánlatunk


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete és történetei, amelyekkel szeretné jobbá tenni mindenki életét! A Túl minden határon-est méltó folytatása a Föld minden pontjáról most Önökhöz érkezik!

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Mrs. Dolly Levi furfangos, házasságokat összehozó cselszövései, melyekkel megözvegyült, fiatalabb és élemedettebb hölgyeket és urakat próbál közös háztartásba terelni, sok-sok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!