Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

Kapunyitás: 17:30
Előadás időtartama: 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 18:00

Görög Ibolya, akit országunkban a protokoll-nagyasszonyaként tartunk számon, áprilisban Győrbe látogat. Ezúttal a hétköznapi, harmonikus együttélésünk megvalósításában igyekszik a segítségünkre lenni.

Előadásának címe: Mindennapi protokoll 

Bizony a mindennapi életünkben is fontos szerepet játszanak a viselkedési szabályok, az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. 

Ibolya üzenete:

A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat gondosan áttekintjük. A résztvevők választ kaphatnak a következő kérdésekre:

- Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás?

- Azt tudjuk, hogy az első találkozásnál eldől sok minden. De, hogy milyen a jó kézfogás, vagy kell-e egyáltalán kezet fogni? Kinek jár ki a kézcsók és hogyan? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni?

A fenti kérdések megválaszolásán túl, még sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó győri előadásán.

Ajánlatunk


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!