Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán

Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán

Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 17. péntek, 18:30

NOSZTALGIAVETÍTÉSEK

Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!
Beváltjuk ígéretünket, és a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatunk. Újdonságul havonta változó filmes tematikával szeretnénk nézőink kedvében járni.

Január 17. péntek 18.30
Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (amerikai kalandfilm, 138 perc, 2003) 

A napóleoni háborúk idején támadás éri a Surprise nevű angol hadihajót. A csatában a hajó súlyosan megrongálódik, és a legénység tagjai közül is sokan megsebesülnek. Jack Aubrey (Russell Crowe) kapitány kétségek közt vívódik. Nem tudja eldönteni, hogy barátjára, Stephen Maturin (Paul Bettany) hajóorvosra hallgasson, vagy inkább a kötelességét teljesítse, és harcoljon. Végül mégis útra kel, hogy két óceánon keresztül üldözze, utolérje és legyőzze francia ellenfelét. A küldetés megalapozhatja hírnevét, vagy elpusztíthatja őt és legénységét is…

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!