Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Magyar Hölgy-reformkori beugró

Magyar Hölgy-reformkori beugró

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 3. szerda, 20:30

Ajánlatunk


A huszadik század egyik legnagyobb magyar színházi szerzőjének remek vígjátéka, amely a színház, a művészet hatalmáról, az emberi találékonyság és kreativitás győzelméről beszél, arról, hogy a legreménytelenebb helyzetből is van kilábalás, ha elég bátor és kitartó az ember. Nagypolgári környezet, végtelenül szellemes alaphelyzet, szikrázó dialógusok és replikák A Pál utcai fiúk alkotójától – a színházcsinálás varázslatos világáról.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A Le Poème Harmonique először 2006 márciusában lépett fel a Müpában: Vincent Dumestre együttese Molière és Lully Úrhatnám polgárát adta elő, nagy sikerrel. 2016-ban a Régizene Fesztiválon hallhattuk őket: Lully–Charpentier programjukban a Capella Cracoviensis is közreműködött.

Ajánló


A Müpa újévi koncertje mindig izgatottan várt esemény, 2025-ben pedig kiváltképp annak ígérkezik. A hangverseny állandó karmestere, Fischer Ádám Haydn…

Csepp Színház: ’56 MÁSKÉPP – vizsgaelőadás Történelmi performansz két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!