Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Michael Schenker Group feat R. McAuley

Michael Schenker Group feat R. McAuley

Győrben is megünnepli pályafutásának 50 éves jubileumát Michael Schenker zenekara, a Michael Schenker Group 2024. július 8-án, a győri Olimpiai Sportpark és Multicsarnokban. A koncerten a legendás gitáros teljes életművét áttekintik és színpadra áll az albumokról jól ismert énekes, Robin McAuley is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 8. hétfő, 20:00

2022-ben adta ki legutóbbi, nagy sikerű albumát. Az Universal című album számtalan vendégelőadó közreműködésével készült, és népszerűsége remekül megágyazott a főhős, Michael Schenker 50 éves pályafutását ünneplő turnéjának is. Az ünneplés Európa és az Egyesült Királyság nyári fesztiváljain indult, majd észak-amerikai és japán állomásokkal folytatódott, idén pedig Magyarországon is hallhatjuk az ünnepi műsort, a teljes zenekar és a visszatérő énekes, Robin McAuley előadásában.

A program Michael Schenker teljes pályafutását lefedi majd, amit nem túlzás legendásnak nevezni: szinte lehetetlen felsorolni azt a rengeteg alkotást és projektet, amit 50 év alatt felépített, és számtalan ember zenei pályájára volt hatással. Michael Schenker tehát valóban egy élő legenda. Pályafutását a UFO-ban és a Scorpions-ban kezdte, majd 1979-ben alapította meg saját zenekarát, a Michael Schenker Groupot, ami a hard rock történetének egyik legsikeresebb „szólózenekara”.
A német gitáros különleges programmal, számos kiadvánnyal és ajándéktárggyal felpakolva érkezik 2024. július 8-án Győrbe,az Olimpiai Sportpark és Multicsarnokban.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Ez a történet úgy szól az életről, hogy közben minden generációt tud szórakoztatni, ezúttal Gémes Antos rendezésében, itt Nyíregyházán: „ahol kelet és nyugat összeér.”

A buffalói születésű, ám 1995 óta francia állampolgárságú karmester, William Christie, a korhű régizenei előadásmód egyik legjelentősebb alakja nyolcvanadik születésnapját ünnepli.

Ajánló


Csepp Színház: ’56 MÁSKÉPP – vizsgaelőadás Történelmi performansz két felvonásban

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!