Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Nyitrai Brigitta: Hópihécske

Nyitrai Brigitta: Hópihécske

A Hópihécske című balettel és komolyzenével átszőtt téli mesejáték a szeretetről, a barátságról és a bátorságról szól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 14:30

Nyitrai Brigitta: Hópihécske

A Hópihécske című balettel és komolyzenével átszőtt téli mesejáték a szeretetről, a barátságról és a bátorságról szól. Edward király Szimperénia uralkodója, ahol a békesség és a nyugalom honol mindaddig, amíg kis unokája, a szépséges Hópihécske hercegkisasszony el nem tűnik. Az udvar minden lakója aggódik, Freya a Jó tündér, Peppino az udvari bolond, de még a törpék is, Filkó és Milkó, akik a király udvari zenészei. A kisemberek felkerekednek, hogy megtalálják Hópihécskét. Hófödte tájakon menetelnek és kalandos útjuk során boszorkányokkal kell megvívniuk, de elszántságuk, kitartásuk megmenti őket és végül elérik céljukat.

Klasszikus zenével átszőtt mesejáték az összetartozásról és a szeretetről. Smetana, Mozart, Tchaikovsky, Khachaturian, Dvorák, Grieg, Rimsky-Korsakov, Bartók, Erkel, Kodály, Liszt, Saint-Saens, Mussorgsky, és Prokofiev műveinek részleteivel.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!