Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


ONLINE ELŐADÁS! Rangos-esték: Ungváry Rudolf

ONLINE ELŐADÁS! Rangos-esték: Ungváry Rudolf

Ungváry Rudolf mérnök, író a magyar közélet elmúlt harminc évének legkonzervatívabb szabadelvű kommentátora lesz Rangos Katalin beszélgető sorozatának a “Több mint Szemtanú”-nak vendége a Spinozában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 25. hétfő, 19:00

Ungváry Rudolf mérnök, író a magyar közélet elmúlt harminc évének legkonzervatívabb szabadelvű kommentátora lesz Rangos Katalin beszélgető sorozatának a “Több mint Szemtanú”-nak vendége a Spinozában. Egyebek mellett megkérdezzük tőle hisz-e az ellenzéki együttműködésben, és mivel magyarázza az Orbán rendszer belföldi sikerét és külpolitikájának hírhedt voltát.

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!