Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Párniczky András Quartet: Mikrotheosz

Párniczky András Quartet: Mikrotheosz

A Párniczky Quartet 2023 januárjában, a Magyar Zene Házában mutatta be repertoárját, amely összegzése a Nigun zenekar 22 éves munkájának, valamint a Bartók Electrified című album (BMC Records, 2018) alkotási folyamatának és az azt követő időszaknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 20:00

„A szuverén európai improvizatív zenei nyelv, amely integrálja a modern kamarajazz, a kortárs- és a népzene elemeit” – Gonda János szavai pontosan illenek az új album, a Mikrotheosz anyagára. A tagok – Bede Péter (tárogató, altszaxofon) és Ajtai Péter (bőgő) – már több mint 300 koncerten voltak a zenekarvezető társai, mind európai, mind tengerentúli fellépések alkalmával. Hozzájuk csatlakozott Szabó-Sipos Ágoston dobos, aki a budapesti Zeneakadémia és a wrocławi Karol Lipiński Zeneakadémia jazz tanszékén folytatott tanulmányai előtt népi hegedűn játszott.

Párniczky András, a kvartett vezetője a Berklee College of Musicba kapott ösztöndíjat 1999-ben, majd még ugyanebben az évben elnyerte a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjat. 2000-ben a Zoller Attila Nemzetközi jazzverseny döntőjébe jutott, ahol a zsűri díszelnöke Pat Metheny volt. 2014-ben a JazzMa kritikusainak szavazólistáján 2. helyezést ért el jazzgitár kategóriában, valamint ugyanettől az évtől kezdve az amerikai Collings Guitars and Mandolins hivatalos művésze lett. Számos hazai és külföldi tanulmányt követően doktori fokozatát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Doktori Iskolájában, summa cum laude minősítéssel szerezte 2022-ben. „Csak tiszta forrásból.” Bartók Béla zenéjének továbbélése a jazzben című disszertációja könyv formában is megjelenik 2024 folyamán.

Közreműködik:

Párniczky András - gitár
Bede Péter - szaxofon, tárogató
Ajtai Péter – nagybőgő
Szabó Sipos Ágoston – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!