Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Príma Donnák - Miklósa Erika

Príma Donnák - Miklósa Erika

Príma Donnák
MIKLÓSA ERIKA
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 19:30

A békés budapesti operaélet állóvízét 1991-ben váratlanul egy alig húszéves kiskunhalasi lány kavarta fel. Egy meghallgatáson az Éj királynője hírhedt áriájával brillírozott, Ütő Endre azonnal szerződtette a Zeneakadémiát nem végzett lányt. Miklósa Erika Papagenaként mutatkozott be, sportolói múlttal, ragyogó alkattal, friss hanggal, valamint olyan természetes életörömmel és kicsattanó energiával, amely régóta hiányzott az OPERÁ-ból. Sorra jöttek a koloratúrszoprán főszerepek, miközben a fiatal művész Hamari Júliánál tökéletesítette tudását. Az Erkel Színházban 1995-ben énekelte először az Éj királynőjét, azt a szerepet, amely világszerte a névjegyévé vált. Több mint háromszázszor, a világ valamennyi jelentős színpadán elénekelte Mozart hősnőjét. Miklósa Erika számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás, 2014 óta pedig a Virtuózok zsűrielnöke.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!