Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Program


Vörös István Zenekaros koncert - főszerepben a 80-as évek dalai

Vörös István Zenekaros koncert - főszerepben a 80-as évek dalai

A koncerten kapható lesz CD-n a „Hallgass, ha jót akarsz! – A legjobb Vörös István dalok 8.” című album, melyet a koncert után a művész dedikál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 19:00

Vörös István zenekaros koncert
Főszerepben a ’80-as évek dalai - 40 éves az Előjelek album
Dalok az Előjelektől napjainkig

Kapunyitás: 18:00 óra

A hazai kultrock elsőszámú képviselőjének több mint négy évtizedes pályafutását huszonöt hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi.

Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom, Kutya világ, Minden viharon át, Ne zavarjon senki, Magányos utazó, vagy a legújabb sikerdal, a Minden percért kár, a tinédzsertől a nagy generációig mindenki azonnal rávágja: Vörös István.

A népszerű énekes, gitáros, dalszerző 17 évesen került Radics Béla helyére a Nevada zenekarba, majd a Hadirock, Prognózis, Vörös István és a Prognózis megalapítása után 1999-től saját nevén koncertezik, jelennek meg lemezei. A közönség a sokakat megérintő szövegvilágáért, az énekelhető dalokért, és a magával ragadó koncerthangulatért szereti a szerző-előadó-énekes produkcióit.

Vendég: Jankai Béla – billentyűk

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!